Tészták

Ínycsiklandó köretek, levesbetétek készíthetők a hagyományos magyar recept szerint, száraztésztáink felhasználásával. Sok tojásostól a tojás nélüli "Durum"-ig, kiváló minőségű száraztésztákat talál, széles választék! Durum száraztésztákból fejedelmi köretek és levesek kerülhetnek az asztalra, amelyek amellett, hogy ínycsiklandozóak, tojás nélkül készülnek és nagyon egészségesek is. Akár cukorbetegek is fogyaszthatják.

Tovább
 

Hagyományos sok tojásos száraztészták, húsleves levesbetét, cérnametélt, csigatészta... stb, vagy köretként használható minőségi gyúrt tészták: spagetti, házi szélesmetélt, szarvacska tészta és más a magyaros ételekben és az olasz konyhában is közkedvelt házi tészták széles választéka. Gyere, próbáld ki a kedvenceidet, a minőségben biztosan nem fogsz csalódni!

Magas fehérjetartalmú, cukorbetegeknek is ajánlott, lassan felszívódó durumbúzából készített házi tészták tojás nélkül. Ezek a gyúrt száraztészták az olasz konyha nagy kedvencei, de kedvező egészségügyi hatásuknak köszönhetően már itthon is nagyon keresettek. A durum tészta tojás nélkül készül, de a durumlisztnek köszönhetően nem ázik szét a tészta főzés közben. Levesbetétek (cérnametélt, kiskagyló, kiskocka...stb.) és köretnek való (durum spagetti, szélesmetélt, penne, szarvacska...stb.) minőségi gyúrt száraztészták széles választéka kapható a webáruházban. Gyere és válogass kedvedre közülük!

Tovább