Füstölt kolbászok, szalámik

A Kézműves Ízek webáruház által forgalmazott szalámik minőségi alapanyagokból, kézműves eljárással készült termékek. A széles választékot a változatos fűszerezés biztosítja. A kolbász az egyik legtradícionálisabb magyar étel, számtalan étel alapanyagát biztosítja, melyek hagyományos eljárással készültek és ennek köszönhetően egy igazi falusi disznótoros hangulatot idéznek fel.

Tovább

Szeretnél egy jó szalámis melegszendvicset, vagy minőségi szalámit tennél a pizzádra? Van egy jó hírünk a Kézműves Ízek webáruház által forgalmazott minőségi alapanyagokból hagyományos eljárással készült szalámik nagy választékát találod. A házi jellegű csemege szalámi, téli szalámi és házi csípős szalámi mellett a különleges fűszerezésű fokhagymás szalámit és a köményes szalámit is megkóstolhatod. Termékeink adalékanyag és tartósítószer mentesek, nem tartalmaznak ízfokozókat sem. Gyere, válaszd ki, melyik legyen az első! 

A csemege kolbász, a füstöt kolbász és a csípős kolbász mind mind a régi disznótorok kellemes emlékeit idézik fel bennünk. Kevés ember van, akinek ne futna össze a nyál a szájában a régi jó házi sült kolbász gondolatára. Eszembe jutnak a talpon állós élményeim... De nem mindegy milyen kolbászt eszünk. A minőségi helyi alapanyagok és a hagyományos füstölés adják a kolbász ízét, zamatát és az is fontos, hogy tartósítószer mentes elájárással készüljön hozzáadott ízfokozók nélkül. Ha ilyen, igazi jó magyaros kolbászt ennél, térj be hozzánk! Nálunk a hagyományos sertés kolbászokon kívül különleges marhahúsból készült kolbászokból is válogathatsz!

Tovább