Hagyományos füstöléssel és pácolással készült, tartósítószerek nélküli sonka, ami a sertés legfinomabb részéből a tarjából, vagy más néven a nyakhúsból készül.
A húsok, szalonnák egyesével kerülnek lemérésre és alább tud választani a pontos kiszerelések közül. Általában 1 db azonos súlyú termék van, ezért ha nagyobb mennyiségre van szükség, akkor célszerű több darabot kiválasztani. A kiszerelés melett látható, hogy a kilós árhoz képst hogyan változik az ár.
A húsokat frissen vákuumfóliázva postázzuk! Ennek köszönhetően nem tudnak szaporodni sem a baktériumok, sem a penészgombák. A termék állaga nem módosul: megőrzi színét, illatát, szerkezetét és frissességét.
Tárolása: Száraz hűvös helyen, vagy ennek hiányában hűtőben. Javasoljuk felbontás után 45 napon belül felhasználni.
|