Gombos Házi Lebbencs tészta, 10 tojásos

A lebbencs a tradícionális magyar slambuc, illetve a Hortobágyon jól ismert öhön alapjaként szolgáló tésztaféle. Készíthető belőle leves is, azért került bele sok tojás, hogy biztosan ne ázzon szét.

 

A tészta főzése
A csomag tartalmát öntsük forrásban lévő bő vízbe, melybe tegyünk egy csipetnyi sót és egy evőkanálnyi olajat. Várjuk meg míg a víz a tésztával felforr és 5-8 percig főzzük, majd langyos vízzel öblítsük le.

1 csomag 200 g

3-4 fő részére

 

Köretnek ajánljuk Húsokhoz is ajánljuk leves is ajánljuk Salátákhoz is ajánljuk 10 tojásos tészta

 

Gyártó
Gombos és Gombos száraztészta
380 Ft
Egységár: 1 900 Ft/kg
csomag
Összehasonlítás
Kedvencekhez