Gombos Házi Cérnametélt tészta, 10 tojásos

A gyöngyöző, aranyló húsleves egyik legkedveltebb tésztája, a belőle készült levest gyakran a húslevesek kírályaként is emlegetik. 10 tojással készül, tehát nem ázik szét. Az olasz konyha szerelmesei is kedvelik, mert ideális halas, húsos mártásokkal, vagy a tenger gyümölcseivel fogyasztva.

A tészta főzése
A csomag tartalmát öntsük forrásban lévő bő vízbe, melybe tegyünk egy csipetnyi sót és egy evőkanálnyi olajat. Várjuk meg míg a víz a tésztával felforr és 5-8 percig főzzük, majd langyos vízzel öblítsük le.

1 csomag 200g

3-4 fő részére

Levesnek ajánljuk 10 friss tojásból készült

 

Gyártó
Gombos és Gombos száraztészta
380 Ft
Egységár: 1 900 Ft/kg
csomag
Összehasonlítás
Kedvencekhez